Dare Conference 2017

Talk : Technology as magic sparkledust to make the world a bit better
Where:  Dare Conference 2017
When: 6 okt 2017 – Amsterdam (NL)
URL: www.emerce.nl

 

#dare17

Emerce Dare is hét Nederlandse event voor en door digital creatives. Tijdens deze tweede editie van Dare staat er een ruim aanbod van workshops, diepgaande talks en inspirerende sessies op het programma.

Technologie als magie om de wereld beter te maken
16:15 45 minutes presentation Grote zaal
Thijs Biersteker deelt tijdens Dare de lessen die hij heeft geleerd tijdens het maken van zijn interactieve kunst installaties over de moeilijke onderwerpen van deze tijd; plastic vervuiling, data en die Trump. Hij vertelt over hoe interactieve installaties met provocerende UX en technologie als magie, deze wereld een beetje mooier kunnen maken. Verwacht een race door ideeën, ideologieën, innovatie, prototypes, en psychedelische wolken.

Thijs Biersteker

Interactive Artist

Thijs Biersteker werkt op het snijvlak van communicatie en innovatie. Hij maakt interactieve installaties die aanzetten tot nadenken over de belangrijke issues van deze tijd, van plastic vervuiling, data gebruik en de Trumps in deze wereld. Door zijn diverse achtergrond blend hij disciplines en dicht hiermee het gat tussen de fysieke en digitale wereld, tussen data en emotie en tussen industrie en natuur. Zijn werk stond op SXSW, in Wired magazine en Mu gallery en betoverde de toeschouwers op Down the rabbit hole Festival met hun eigen data.